Hieman on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Pennuilla on kaikki hyvin, ovat käyneet tutustumassa moniin eri paikkoihin ja asioihin ja aina yhtä reippaina:) Tänään pennuilla tuli täyteen 12 viikkoa ja oli ensimmäisen rokotuksen vuoro. Rokotuksilla kävivät Monty, Piuha ja Wirri, hyvin sujui sekin kaikilla. Wirri on kiilannut painotilaston kärkeen, vaaka pysähtyi lukemiin 7,4 kg. Monty ei paljoa häviä siskolleen, painoa tänään 7,3 kg.

Lokuun alussa tuli odotettua postia Kennelliitosta eli kennelnimi vahvistettiin ja ensimmäinen vaihtoehto meni läpi:) Joten tästä eteenpäin meiltä lähtee maailmalle voitostaan varmoja pentuja:D Ei varmaankaan ole vaikea arvata, mistä näinkin omaperäinen nimi on peräisin:) Kennelnimi lisättiin samantien pentujen nimien eteen, joten ovat nyt todella W-jengiä.

Lyhyen päivityksen piristykseksi muutama facebookista napattu kuva pennuista noin 10 viikon ikäisinä.

Winsure Willmont eli Monty.

Winsure Waikerie eli Piuha.

Winsure Willaura eli Wirri.

Kennelnimen vahvistuksen jälkeen suunnitteella ovat sekä kotisivut että uusi blogi, mutta hiljaa hyvä tulee, joten saa nähdä milloin ne ovat julkaisukunnossa. Tavoitteena voisi vaikka olla, että ennen kuin pennut alkavat tehdä tuloksia, joten vuoden loppuun asti on aikaa, ennen kuin pennut pääsevät osallistumaan pentunäyttelyihin. Taitaa silti tulla kiire;)