Perjantaina suurin osa pennuista muutti omiin koteihinsa. Ensin lähti Piuha, jotta Tiia pääsi vielä kerran näkemään kaikki pennut yhdessä. Kitkan ja tyttärensä jälleennäkeminen oli lämmin ja yhteiselo on lähtenyt sujumaan mukavasti.

Seuraavaksi omaan kotiin pääsi Monty, jota mukana hakemassa oli uusi "isoveli", pitkäkarvainen collie Onni.

Iltapäivällä lähtövuorossa oli Winha, joka muutti Imatralle parsontyttöjen seuraksi ja taitaa pian luulla itsekin olevansa terrieri;)

Illansuussa omaan kotiin pääsi Waara, joka sai samantien yökylään siskonsa Wirriwirrin. Waaran "isoveljen" virkaa toimittaa kelpie Nemo.

^Waara ja Wirriwirri lähdössä tutustumaan Waaran uuteen kotiin.

Wirriwirri tuli vielä lauantaina takaisin yhdeksi yöksi ja otti sitten Waaran meille mukaan hoitoon, joten Wirrinkään ei tarvinnut olla pitkää aikaa yksin.

Ja sunnuntaiaamuna koitti sitten Wirrin vuoro pakata tavarat ja hypätä auton kyytiin matkalle kohti uusia kotimaisemia.

Pentujen sopeutuminen uusiin koteihin on alkanut todella hyvin ja kaikilta on tullut pelkästään positiivisia kuulumisia. Osataan nukkua ja rentoutua, syödään hyvin ja leikitään reippaasti sekä tutkitaan rohkeasti uusia paikkoja. Jokaisessa kodissa oli jo ennestään ainakin yksi koira, mutta mitään ongelmia ei ole myöskään vanhempien koirien kanssa tullut.

Päivitän pentujen esittelyt blogiin niin pian kuin ehdin.

Onnea matkaan Piuha, Monty, Winha, Waara ja Wirri! Kasvakaa hienoiksi kelpieiksi ja tulkaa käymään, kun satutte tänne suunnalle:)

^isä ja tytär eli Woitto ja Wirri. Parempaa yhteiskuvaa ei jostain kumman syystä saatu otettua. Tytär ei pitkään paikallaan viihdy;)