Tämänkertaisen päivityksen kuvat ovat myöskin Marika Blomin ottamia, kiitos taas hienoista kuvista! Suurin osa kuvista on poikien ulkoilusta keskiviikkona, lisäksi on muutama kuva pentulaatikosta.

Tällä viikolla pennut laajensivat tilaansa ja pentulaatikko siirtyi syrjään. Nyt huone on rajattu verkolla ja pentujen käytössä on myös metallihäkki, jonne ne vilahtavat nopeasti. Häkki on mieluisa nukkumispaikka ja Kitka jopa välillä imettää pentujaan häkissä.

Ulkoilua on jatkettu ja pihalla pennut viilettämät menemään hurjaa kyytiä. Erilaiset alustat, nurmikko, multa, kivet ja terassin puulattia ovat tulleet tutuiksi ja pää on kiva työntää aitaverkon väliin. Tarpeet osataan tehdä myös ulos ja sisällä ollaan välillä jo sitä mieltä, että sanomalehdet voisi siirtää syrjään. Eli hampailla tartutaan mielellään kiinni niin sanomalehden kulmiin, ihmisten sormiin, housunlahkeisiin ja varpaisiin kuin leluihinkin.

Kiinteää ruokaa on nyt myös maisteltu ja pennut tajusivat nopeasti, että tarkoitus ei ole purra alustaa, miltä ruoka tarjotaan vaan että sen päällä oleva pöperö on tarkoitettu syötäväksi.

Pentue vaikuttaa todella tasaiselta, kaikki ovat reippaita ja tulevat heti ihmisten luokse ja kiipeilevät mielellään syliin. Silmämääräisesti pojat ja Gerda ovat edelleen samaa kokoluokkaa. Pienimmän tytön karva vaikuttaa hieman pörröisemmältä kuin muiden ja valkoinen merkki rinnassa on pienentynyt. Valkovarvastytöllä sen sijaan on edelleen merkki rinnassa ja toisessa takajalassa yksi valkoinen varvas. Pennuista on vaikea löytää eroja ja siinä onkin miettiminen, kuka tytöistä jää kotiin äiskä-Kitkan iloksi (vaiko harmiksi). 

Tällä viikolla pennuilla on riittänyt vieraita ja Kitka onkin jo sitä mieltä, että jos joku auto ajaa hiljaa ohi tai pysähtyy talon kohdalle, niin sieltä on ihan varmasti tulossa pentukatsojia ja äiskäkoiralle rapsuttelijoita kylään:) Kaikille pennuille on nyt löytynyt hyvät, harrastavat kodit. Valitettavasti osa kysyjistä jäi ilman pentua tällä kertaa, mutta toivottavasti sopiva pentu löytyy jostain muualta.