Pennut ovat jo 6-viikon ikäisiä ja eilen oli aika poistua äidin helmoista ja vaihtaa maisemaa. Viimeisen viikon ennen luovutusta pennut viettävät isänsä luona Lappeenrannassa. Kitka saa siis vajaan viikon verran huilata, ennen kuin yksi pentu palaa kotiin. Kuvat ovat tältä päivältä, ihana syksyinen auringonpaiste saisi jatkua koko viikon.

Automatka Valkealasta Lappeenrantaan sujui yllättävän hyvin. Aluksi toinen poika ja yksi tytöistä pitivät hieman ääntä, mutta kun päästiin 6-tielle ja nopeus kasvoi, kaikki nukahtivat tyytyväisinä. Välillä piti toki hieman kommentoida johonkin asiaan. Ja kun päästiin perille, niin suurin osa pennuista piti herättää sisälle siirtymistä varten - autoilusta ei siis stressattu liikoja:)

Rajasin pennuille oman kulman olohuoneesta ja nopeasti kävi selväksi Tiian sanat "ne ei oikein viihdy enää aitauksessa...";) Eipä niin, kun on levätty riittävästi, niin alkaa yleinen hälinä ja vinkuna, tahdotaan täältä pois ja äkkiä. Pennut tutkivat tosi reippaasti paikkoja ja olivat heti kuin kotonaan. Piha on nyt hieman suurempi, joten tutkittavaa riittää.

Nuorin kelpieni Arwo oli pennuista ihan haltioissaan ja pennut Arwosta. Illalla Arwo meni ylvään näköisesti makoilemaan sohvalle pentuaitauksen viereen ja tytöt tuijottivat rivissä aitauksessa, ihan kuin fanijoukot olisivat alempana herraa palvomassa:) Woitto oli ensin järkyttynyt, ei kai noi jää tänne, mutta kävi haistelemassa pentuja niiden nukkuessa. Ja pentujen lelut sekä luut olisivat Woiton mukaan kuuluneet hänelle. Warma kävi ohimennen heiluttamassa pennuille häntää, muttei sen kummemmin jaksanut niistä kiinnostua.

Keskiviikkona autoillaan jälleen, kun edessä on pentutarkastus. Omiin koteihinsa pennut muuttavat ensi viikonlopun aikana, suurin osa pennuista haetaan perjantaina.

Willkawatt maasta löytyneen vaahteranlehden kimpussa:  

Willmont

Waikerie

Wangolina

Willaura (josta ei meinaa saada otettua kuvaa millään, vauhti on koko ajan hurja...)