Tänään käytiin katsomassa pentuja poikien tulevien omistajien kanssa. Marikan napsimia kuvia odotellessa on "tyydyttävä" Tiian kuvaamiin videopätkiin pennuista. Ensimmäisessä videossa pennut leikkivät reilun 2 viikon ikäisinä silmien auettua.

http://www.youtube.com/watch?v=oDiPc5HtP-4

Ja toisessa pätkässä the Boss eli viimeisenä syntynyt kokomusta narttu komentaa äiskää, jota Kitka ei oikein ota tosissaan;)

http://www.youtube.com/watch?v=XOo6InGR7gY

Pikkuhiljaa pennuista alkaa kuoriutua todellisia persoonia. Viimeisin mutta ei todellakaan vähäisin eli neiti Gerda pitää edelleen johtopaikkaa painonsa ja äänenkäyttönsä ansiosta.

Tytöt pääsivät tänään muutamaksi minuutiksi ihmettelemään ulkoilmaa, poikien vetäessä sikeitä pentulaatikossa. Pienemmät tytöt hieman ihmettelivät, että mikäs paikka tämä oikein on ja pitivät ääntä, mutta Gerda oli ulkonakin kuin kotonaan ja paineli menemään jopa reippaammin kuin pentulaatikossa. Tyttöstä sai vahtia ihan tosissaan, ettei päässyt pienillä jaloillaan "karkuun" ja yhtään inahdusta ei kuulunut hänen tutustuessaan suureen maailmaan.  Mutta kun pennut vietiin takaisin omaan huoneeseen ja pentulaatikkoon, niin alkoi taas ääntä löytyä: kun HÄN pääsi katsomaan maailmaa, niin HÄN ei kyllä aio enää tyytyä pelkstään pentulaatikossa olemiseen vaan tahtoo päästä heti uudestaan tutkimusmatkalle:) Illalla Tiialta tuli vielä viestiä, että Gerda oli löytänyt vesikupin ja maistanutkin jo hieman vettä, kun se kerran kohdalle osui:) Gerda on täysin hurmaava kaikessa itsevarmuudessaan ja kasvattaja on ihan myyty<3 Kohta miuta ei taida saada pois pentulaatikon ääreltä millään konstilla:D